Diyarbakır Merkezli Rüşvet Operasyonu: 50 Gözaltı

Diyarbakır merkezli 3 ilde gerçekleştirilen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında bir emniyet müdür yardımcısı, bir amir ile 5 polisin de bulunduğu 50 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır Merkezli Rüşvet Operasyonu: 50 Gözaltı

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen rüşvet soruşturması çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin koordinasyonunda Diyarbakır merkezli 3 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 50 şüpheli gözaltına alındı. Aralarında bir emniyet müdür yardımcısı, bir amir ve 5 polisin de bulunduğu şüpheliler, bugün adliyeye sevk edildi.

(Aydın Yorat / İHA)



HABERE YORUM YAZIN
Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.