Edinilen bilgiye göre olay, Karşıyaka ilçesi 1707 sokakta meydana geldi. Kentte kuaför esnafı olan Serkan D. (41), akşam saatlerinde iş yerini kapatıp dışarıya çıktı. Bu sırada dışarıda bekleyen yüzleri maskeli pompalı tüfekli iki şahıs, Serkan D.’ye ateş açmaya başladı. Pompalıdan çıkan saçmaların hedefi olan Serkan D., kanlar içerisinde kalarak yaralandı.
POMPALI TÜFEĞİ ATIP KAÇTILAR
Maskeli şahıslar ise olay yerinde pompalı tüfeği bırakıp koşarak kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine ise olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, bölgede geniş çaplı bir inceleme yaptı. Yaralı Serkan D. ise ambulansla Çiğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şuuru açık olan yaralı Serkan D., ilk ifadesinde ise kaçan şahısları tanımadığını ve yüzlerini görmediğini söyledi.
Polis kaçan şahısların yakalanması için bir çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(Murat İşçi / İHA)
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.