Fenerbahçeli Mehmet Topal: Topun Elime Çarptığını Hakem'e Söyledim!

Osmanlıspor maçının son dakikalarında attığı golle tartışmaların odağı haline gelen Fenerbahçeli Mehmet Topal, hakeme topun eline çarptığını söylediğini açıkladı.

Fenerbahçeli Mehmet Topal: Topun Elime Çarptığını Hakem'e Söyledim!

Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'a açıklamalarda bulunan Mehmet Topal, tartışmaların merkezinde olmaktan ötürü canının yandığını söyledi. Mehmet Topal'ın özel açıklamaları şöyle:

"Maçta olağanüstü bir efor sarf ettim. Son dakikalarda da çok yorulmuştum. Köşe vuruşundan gelen topu görmedim bile. Ellerim açıktı top çarptı. Bilerek elime almadım. Öylesine Allah ne verdiyse vurdum."

"Golden sonra hakeme baktım kararıyla ilgili. Golü verdiğine göre kapalı olduğunu düşündüğünü sandım. Santraya giderken bana sordu. 'Elim kapalıydı ama çarptı hocam' dedim."

"Hakeme topun çarptığını söyledim; daha ne yapabilirdim ki? Pozisyonu sabaha kadar en az 100 kez tekrar izledim. Sabah 09.00'da uyudum. 11.00'e kadar 2 saat uyuyabildim. Çocuğumun doktor randevusu vardı sabah, öğleden sonraya ertelemek zorunda kaldım. Yapılan eleştirilere çok incindim, canım acıdı."


Kaynak: Sabah

HABERE YORUM YAZIN
Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.