Afrin’deki komutandan mesaj: Vurup geçiyoruz

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli bir komutanın mesajını iletti.

Afrin’deki komutandan mesaj: Vurup geçiyoruz

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ’Memleket Meselesi’ programın sunuculuğunu Gazeteci Veyis Ateş üstlenirken, konukları Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağarve SETA Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran oldu.

Çok sayıda vatandaş katıldığı programda Ağar, konuşmasına Afrin harekatında Cinderes’de bölüğünün başında olan bir komutanın attığı mesajla başladı.

"İSTERLERSE DÜNYANIN BAYRAĞINI ASSINLAR"
Ağar, "Diyor ki mesajında ’Sahadan biri olarak benim ve bölüğümün adına söyleyeyim ki kararlılığımızdan en ufak bir adım dahi geri atmayacağız. İsterlerse tüm dünya bayraklarını assınlar, biz bu oyunu bozacağız. Hesap gününü beklesin hainler, en şiddetli şekilde cezalandıracağız. Halkımız bizden desteklerini ve dualarını eksik etmesin. Bu başarı tüm şehit ailelerine ve yüce Türk milletine armağan olsun. Vurup geçiyoruz göme göme geliyoruz.’

 

 

 

kaynak : en son haber



HABERE YORUM YAZIN
Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.