Antalya- Konya yolunun Üzümdere Yaban Hayatı Koruma Sahası'nda, öğle saatlerinde, yol kenarında hareketsiz duran bir vaşak görüldü.
NESLİ TÜKENMEKTE OLAN BİR VAŞAK DAHA ÖLDÜ
İhbar üzerine bölgeye gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, vaşağın telef olduğunu belirledi.
Araç çarpması sonucu telef olduğu tahmin edilen, yaklaşık 1,5 metre uzunluktaki ve 35- 40 kilo ağırlığındaki vaşak, doğa koruma ekipleri tarafından götürüldü.
KAYNAK : EN SON HABER
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.