Baraj Göleti Nisan Ayında Buz Tuttu

Yurdun büyük bir bölümünde bahar havası kendini hissettirirken Erzurum’da ise kışın izleri sürüyor. Nisan ayında yüzeyi tamamen buz tutan Çat baraj göleti vatandaşları şaşırttı.

Baraj Göleti Nisan Ayında Buz Tuttu

Erzurum’da bulunan Çat baraj göleti Nisan ayında soğuk hava dolayısıyla buz tuttu. Vatandaşlar ise, buz tutan gölet üzerinde gezinti yaptı. Nisan ayında yüzeyi yaklaşık 10 santimetre buz tutan gölette gezmenin çok ilginç olduğunu ifade eden Burhan Şavkın isimli vatandaş, "Burası Erzurum’un Çat ilçesi ile Bingöl’ün Yedisu ilçesi sınırlarında bir yer. Erzurum’da, Doğu’da kış hala sürüyor. Göletin üzeri tamamen buz kaplı ve biz de buz tabakası üzerinde gezebiliyoruz" dedi.

(Metin Dere/İHA)



HABERE AİT RESİMLER

HABERE YORUM YAZIN
Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.