Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik 16-03-2017

Günün Özeti

 

Rutte’ye cevap verdi: Biz de öyle bir başbakan yok !

Sakarya - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey Hollanda Başbakanı, seçimi kazanmış olabilirsin ama Türkiye gibi bir dostunu kaybettin. ‘Efendim seçimden sonra Başbakan ile bir yemek yiyebiliriz.’ Biz de öyle bir başbakan yok" dedi.

"Türkiye Hollanda seçimlerine de ayar verdi"

Çankırı - Başbakan Binali Yıldırım, "Artık Avrupa bile siyasetini Türkiye’ye göre yapıyor. Bakın sonuçlara, Türkiye, Hollanda seçimlerine de ayar verdi. Bir müddet daha ırkçılığı Avrupa’da frenledi ama aklınızı başınıza alın, bu düşmanca politikalar, İslam düşmanlığı, Türk düşmanlığı, İslam korkusu sizi doğru bir sonuca götürmez" dedi.

Alman Adalet Bakanına haddini bildirdi

Ankara - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Federal Almanya Adalet Bakanı Heiko Maas’ın terör örgütü PKK propagandası yapmaktan tutuklanan Die Welt muhabiri Deniz Yücel’in serbest bırakılmasını isteyen mektubuna cevap verdi. Bozdağ, mektupta Almanya’nın iki yüzlü tavrını da mevkidaşının suratına çarptı.

İşte Trabzonspor-Galatasaray maçının hakemi

İstanbul - Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı. Trabzonspor-Galatasaray maçında Halis Özkahya düdük çalacak.

Tırın devrildiği an kamerada

Oregon - ABD’nin Oregon eyaletinde meydana gelen feci kaza, polis otosu kamerasına yansıdı.

Kavga etmek üzere olan gençleri polis sireniyle dağıttı

Moskova - Rusya’da liseli gençlerin birbirine girmek üzere olduğunu fark eden adam, çok zekice bir hamleyle kavganın önüne geçti.

(İHA)



HABERE YORUM YAZIN
Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.