Dün Malatya’dan helikopterle gelen 33 yaşındaki şehit Astsubay Altınalana’nın babası Mehmet Altınalana (59), annesi Şerife (49), eşi Eric Altınalana, 5 yaşındaki kızı Evla, 1,5 yaşındaki oğlu Bora da cenaze törenindeydi. Minik Bora’nın babasının tabutuna sarılması, cenazeye katılanları gözyaşlarına boğdu.
Cenaze törenine Niğde Valisi Ertan Peynircioglu, AK parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer de katıldı.
(Ali Göç - Yasin Esen/İHA)
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.