Konu Ağırlıklı Olarak Referandumdu

Medya yöneticileri ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Medya dünyası ile güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Onlar sordular ben yanıtlamaya çalıştım. Konu ağırlıklı olarak referandumdu" dedi.

Konu Ağırlıklı Olarak Referandumdu

İstanbul Swissotel’de medya yöneticileri ile buluşan Kemal Kılıçdaroğlu, çıkışta kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Medya dünyası ile güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Onlar sordular ben yanıtlamaya çalıştım. Konu ağırlıklı olarak referandumdu" ifadelerini kulandı.

(İHA)



HABERE YORUM YAZIN
Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.