2010-2011 sezonu şampiyonluğuyla ilgili UEFA’ya yaptığı itirazdan istediğini alamayan Trabzonspor’un Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ndeki (CAS) itirazına ret kararı verildi.
UEFA’ya yaptığı itirazdan olumlu sonuç alamayan ve Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvuran Trabzonspor Kulübü’nün itirazı reddedildi.
Trabzonspor, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu’na, Fenerbahçe ve TFF hakkında şikayet başvurusunda bulunmuştu. UEFA Temyiz Kurulu’na yaptığı başvurudan da olumlu sonuç alamayan Trabzonspor, konuyu CAS’a götürmüştü. CAS ise Trabzonspor’un Fenerbahçe aleyhine yaptığı başvuruyu reddetti.
(İHA)
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.