Darüşşafaka Doğuş finalde

Darüşşafaka Doğuş, Zadar Doğuş Turnuvası’nda Karadağ temsilcisi KK Buducnost’u 80-57 yenerek B grubunu lider bitirerek finale yükseldi.

Darüşşafaka Doğuş finalde

Darüşşafaka Doğuş, Hırvatistan'da düzenlenen Zadar Doğuş Turnuvası'ndaki ikinci maçında Karadağ temsilcisi KK Buducnost'u 80-57 yenerek B grubunu lider bitirdi.

Darüşşafaka Doğuş maça; Wanamaker, Anderson, Clyburn, Moerman, Furkan ilk 5'iyle başladı. Clyburn'ün 12 sayısıyla çıkış yapan Daçka, ilk çeyreği de 24-16 önde geçti. İkinci çeyrekte Birkan'ın da skora katkıda bulunmasıyla farkı daha da açan yeşil-siyahlılar, soyunma odasına 16 sayı farkla 42-26 üstün girdi.

Üçüncü çeyrekte şut yüzdesi biraz düşse de Daçka farkın 15 sayının altına inmesine müsaade etmedi ve son bölüme de 57-39'luk üstünlükle girdi. Son çeyrekte Anderson'da skor üretimine katkıda bulunması ve de Slaughter'ın savunmadaki gayretiyle farkı giderek açan Darüşşafaka maçtan da 80-57'yle galip ayrılarak turnuvada finaline yükseldi.



HABERE YORUM YAZIN
Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.